Beta-test af FryserTjek v2.0

Vi er nu klar til at sende FryserTjek v2.0 i offentlig test.
I den forbindelse har jeg samlet en liste over de hyppigste spørgsmål i forbindelse med en beta-test.

Hvad er en Beta test?

En beta test er den proces, hvor udvikleren/programmøren af en app, en tjeneste eller en hjemmeside får testet sin app, tjeneste eller hjemmeside for fejl og/eller mangler.

Da udvikleren sjældent har mulighed for at teste på alle de forskellige enheder, kan det være en god idé at få flere til at teste, således at app’en bliver testet i så mange forskellige situationer som muligt – og derved få fundet og rettet flere fejl.

Sådan er det også med FryserTjek, så jeg vil sætte pris på, hvis der er andre, der vil hjælpe mig med at teste den/de nye version af FryserTjek – meld dig til ved at sende en e-mail til beta@frysertjek.dk.

Share

Hvad får jeg ud af at være med i en Beta-testen af FryserTjek?

Der er flere fordele ved at hjælpe os med at teste FryserTjek

  • Du får adgang til den nyeste udgave af FryserTjek
  • Udvidelser du køber i test-perioden er gratis og du får lov at beholde dem – også når testperioden ophører.
  • Du kan komme med feedback direkte til os og dermed være med til at sætte dit præg på FryserTjek.

Tilmeld dig nu – send en mail til beta@frysertjek.dk.

Share

Jeg har tilmeldt mig som Beta-tester, hvad nu?

Betatest invitationDu kan allerede forberede dig ved at hente appen TestFlight i App-store, hvis du ikke allerede har den installeret.

Når jeg har modtaget din tilmelding vil jeg oprette dig som tester og du vil få tilsendt en invitation til at teste FryserTjek via e-mail – invitationen vil se nogenlunde ud som vist her til højre.

Tryk på ‘Start testing’ og TestFlight vil åbne, i TestFlight vil du se hvilken udgave af FryserTjek der er tilgængelig til test – og en kort beskrivelse af, hvad der skal testes. Det er også i TestFlight at du henter testversionen af FryserTjek.

Share

Kan jeg gå tilbage til den gamle version af FryserTjek?

Hvis du sletter beta-versionen af FryserTjek og installerer den gamle version fra App-store mister du indholdet af din fryser.

Hvis du har problemer med beta-versionen så seng mig gerne feedback igennem TestFlight-appen, eller send en e-mail til beta@frysertjek.dk, så skal jeg forsøge at afhjælpe problemet så hurtigt som muligt.

Share

Hvilken risiko er der ved at deltage i beta-testen?

Det er 100% sikkert at deltage i beta-testen af FryserTjek for iPhone.
Apple skal godkende app’en inden den bliver frigivet til test – hvilket betyder at du kan være sikker på at app’en er fri for virus og malware.

Share

 

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at sende en e-mail til beta@frysertjek.dk.

Share