FryserTjek v2.0!

Jeg er i disse dage ved at lægge sidste hånd på en ny version af FryserTjek.

FryserTjek v2.0 vil indeholde en del fejlrettelser bl. a.

 • Kan benyttes på flere enheder samtidigt – uafhængigt af Apple ID (dog stadig kun på iOS).
 • Detaljeret info, der kan indtastes når man lægger nye varer i fryseren, bliver nu vist på oversigterne.
 • Slet varer fungerer nu bedre.
 • Redigering af indholdet i fryseren (tap på en vare) fungerer nu også bedre.

FryserTjek er nu gået i offentlig beta – læs mere om hvordan du kan deltage her.

Share

2 comments on “FryserTjek v2.0!

 1. Jeg har hentet jeres ap. Fyldt fryseren. Nu vil jeg gerne tilføje den konto som I omtaler, kan forbinde flere enheder udenom apple ID. Har forsøgt via jeres facebookside. Efter udfyldning af den data I ønsker bliver jeg flyttet over på min egen facebookside. Herfra kan jeg ikke se hvordan jeg kommer videre. App’en har i indstillinger ikke nogen vejledning til hvordan jeg tilknytter kontoen, så jeg på flere enheder kan se indholdet i min fryser?….
  Hvordan skal jeg gøre?

  1. Hej Rita

   Kontoen oprettes inde fra FryserTjek app’en.

   Under Indstillinger i app’en, finder du et punkt, der hedder ‘Flere enheder’.
   Her kan du oprette et abonnement på muligheden for at køre FryserTjek på flere enheder – det koster 9,- kr. for måneder.
   Første gang, bliver du bedt om at oprette en konto, hvor du angiver brugernavn, e-mail adresse, samt et kodeord.

   Når kontoen er oprettet, kan du på en anden iPhone/iPad blot vælge ‘Log på eksisterende konto’ under ‘Flere enheder’ med det brugernavn og kodeord du angav da du oprettede kontoen, for at koble den nye enhed på samme konto.

   Håber det besvarer dit spørgsmål – ellers er du velkommen til at skrive igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *